fbpx
website key image 1 scaled

NETWERKDAG: THE END OF SUMMER

SAVE THE DATE 23.09.2023
Locatie: the ART of YOU studios
Aanvang: 10.00 uur

Deze zomerse ART of YOU netwerkdag is dé uitgelezen kans voor iedereen die van fotografie houdt om nieuwe contacten te leggen, bij te praten met oude bekenden, en mooie toekomstige samenwerkingen te plannen. Uiteraard staan die dag onze meer dan 1.000 vierkante meters aan creative studioruimte en urbex-omgeving geheel tot je beschikking, zodat je niet alleen de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid, maar ook de veelzijdigheid van the ART of YOU studios zelf kunt ervaren!

Dus ben je fotograaf – neem je model mee, en ben je model, dan, ja, neem je fotograaf mee. Of een collega-model. Of twee. Bovendien zullen tijdens de netwerkdag en aantal prachtige modellen van onze partner BePretty Models aanwezig zijn die graag met je willen werken! The ART of YOU Netwerkdag is dé kans voor jou om onze unieke studio te verkennen en kennis te maken met de leukste fotoclub van Nederland: the ART of YOU Club.

Dus pak je kans en zet hem in je agenda. Voor het geld hoef je het niet te laten. Kosten voor deelname zijn € 17,50 per persoon bij inschrijving. Schrijf je in via de knop op deze pagina, of via een WhatsApp bericht aan +31-6-339 21 601. ART of YOU Clubleden netwerken natuurlijk GRATIS en hoeven zich niet vooraf in te schrijven – nuestra casa es su casa!

We zien je graag op 23 september!
Frans & Vincent

Datum

sep 23 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 7:00 pm
the ART of YOU studio

Locatie

the ART of YOU studio
Heuvelstraat 5, 5101 TD, DONGEN

Organisator

the ART of YOU
Telefoon
+31611221882
Email
info@theartofyou.net
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen