fbpx
Heb je nog vragen?

Frequently Asked Questions

Wanneer de door jou gekozen datum nog beschikbaar is, kun je kosteloos een optie nemen. Deze optie geldt voor maximaal zeven dagen vanaf de dag dat je de optie neemt. Gedurende de geldigheid van de optie kan niemand anders de studio boeken.

The ART of YOU Studios werkt met een borgsom van € 500,- voor de huur van de studioruimte. De borgsom dient vooraf per bankoverschrijving te worden betaald. Na afloop van je shoot verrekenen we de huursom met de betaalde borg en krijg je een eventueel restant binnen twee dagen teruggestort. Mocht de huurprijs hoger uitvallen dan de borg, dan ontvang je een factuur voor het restant.

The ART of YOU Studios is zeven dagen per week te huur.

Creative minds are rarely tidy, dus shoots lopen nou eenmaal uit. Onze boekingstijden zijn zo ingericht, dat er een uitloopmogelijkheid van maximaal 30 minuten is, zonder extra kosten. Heb je echt meer tijd nodig, neem contact met ons op zodat we kunnen zien of er na jouw shoot nog andere boekingen zijn. Zo niet, dan kun je tijd bijboeken voor € 75,- per uur.

Natuurlijk. Via the ART of YOU Studios kun je een professionele en ervaren MUAH inhuren voor je shoot maar je bent vrij om je eigen MUAH mee te nemen of je model haar eigen haar en make-up te laten verzorgen. Hierbij is gebruik van onze professionele visagieruimte uiteraard vanzelfsprekend en inbegrepen bij je boeking.

Zonder koffie geen creatie, dus voor koffie, thee en koekjes is gezorgd. Daarnaast is de koelkast gevuld met flessen water en frisdrank. Deze consumpties zijn in de huurrijs inbegrepen.

In de keuken vind je menu’s van take-out restaurants en bezorgdiensten in de buurt. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. We doen ons best om de lekkerste restaurants aan te bevelen, maar the ART of YOU Studios is niet verantwoordelijk mocht het eten toch te laat, te koud of niet zo lekker zijn.

Ja, er is een kleedruimte aanwezig in de visagieruimte.

Natuurlijk. Goed om te weten » Op locatie is een goederenlift aanwezig maar deze is alleen toegankelijk met een sleutel. Mocht je van deze lift gebruik willen maken, geef dit dan aan bij je boeking. Wij zorgen er dan voor dat je op de dag van je shoot toegang hebt.

Ja, in the ART of YOU Studios is een assortiment Elinchrom studioflitsers aanwezjg, alsmede light modifiers (softboxen, beautiy dishes, reflectoren, diffusors en grids), waarvan je gebruik kunt maken. Gebruik van onze apparatuur is inbegrepen in de huurprijs.

 

Voor het aansturen van de studioflitsers beschikken we over draadloze Enlichrom SkyPorts voor Nikon, Canon, en Sony waarvan je kosteloos gebruikt kunt maken. Heb jij een ander merk camera? Informeer dan bij je boeking naar de mogelijkheden. Meestal kunnen we ook voor jouw merk camera een SkyPort beschikbaar stellen op huurbasis voor een klein bedrag.

Jazeker, wanneer je een half uur voor de start van je boeking aanwezig bent dan nemen we rustig de tijd om je vertrouwd te maken met onze apparatuur in combinatie met jouw camera.

 

Als je nog niet eerder met studiolicht hebt gewerkt, is het raadzaam om de studio een keer voor een paar uur te huren zodat je er lustig op los kunt experimenteren.

Ja, the ART of YOU Studios beschikt de hele dag over invallend daglicht door tien grote ramen aan de west- en oostkant van de studio. Doordat de studio is gehuisvest op de derde etage en er geen hoogbouw in de omgeving is, is er geen obstructie.

 

In de badkamer- en slaapkamersets kun je natuurlijk licht en studiolicht combineren of uitsluitend gebruik maken van natuurlijk licht. In de woonkamerset en in de portretstudio zijn de ramen naar behoefte tot 100% te blinderen

Natuurlijk kun je bij ons ook video content schieten. Daarvoor gelden dezelfde richtlijnen en voorwaarden als voor fotografie.

Voor de periode dat je de studio huurt is het jouw studio. Dat betekent dat je de sets mag aanpassen naar behoefte en dat je naar hartenlust met meubels en rekwisieten mag schuiven. De spullen die niet verplaatst mogen worden staan vast. De overige meubels en objecten zijn ofwel licht genoeg om te tillen, ofwel voorzien van coasters.

 

Bij the ART of YOU Studios krijg je alle vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten maar we willen je vragen respectvol met onze spullen om te gaan. Gelieve ook geen tape, markers of andere zaken te gebruiken die sporen nalaten. Eventuele schade wordt verrekend met de borg.

Ja, parkeren voor de deur is mogelijk.

Wanneer je the ART of YOU Studios boekt, boek je de volledige 240 m² studio exclusief voor jouw project. Wij zijn er om je op te vangen bij binnenkomst en je (indien gewenst) wegwijs te maken in de studio en met de apparatuur. Je ziet ons daarna pas weer terug wanneer jouw tijd in de studio erop zit.

Wil je toch hulp, advies of gewoon een extra paar ogen? Dan zijn wij er uiteraard voor je.

Boeken kan via onze online agenda, die vind je hier.

Winkelwagen