fbpx

Welkom bij

the ART of YOU

all- in studio voor fotografie

inspirende locatie | praktisch en uniek

Alles onder 1 dak de ideale werkplek voor hobbyist en professional

Ruim opgezet op 240 m2, met flexibele sets in verschillende stijlen, en state of the art apparatuur.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor de shoot van je leven!

Alleen je camera

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde shoot hebben we erin gestopt: gemeubileerde sets, aparte visagie- en kleedruimte, ruime crewfaciliteiten, een uitgebreid assortiment studiolicht en accessoires, heel veel props, en een goed gevulde koelkast. Je hoeft alleen je camera mee te brengen.

De gedachte

Fotograferen in hotelkamers of AirBnB’s is niet ideaal. Te klein, te donker, radiatoren die in de weg zitten, en meubilair dat niet te verplaatsen is. Huurstudios zijn lekker ruim, maar ook kaal en dodelijk saai. The ART of YOU studios zijn ruim, voorzien van overdadig daglicht, gemeubileerd, en alles, maar dan ook alles, is te verplaatsen. Ja, ook de badkuip.

Eén prijs - voor alles

The ART of YOU is een all-in fotostudio waar het heerlijk werken is. Je huurt the ART of YOU Studios voor 69 euro per uur. Niet één ruimte, maar alle ruimtes. Niet gedeeld, maar helemaal voor jou alleen. Voor een uurtje, of voor een hele dag. Aan jou de keus.

Club logo the ART of YOU

DE MOOISTE STUDIO

VOOR DE LAAGSTE PRIJS.

ZO VAAK JE MAAR WILT!

the art of you studios

cLUB

Clubleden hebben een streepje vóór!

Clubleden hebben toegang tot the ART of YOU studios en al haar faciliteiten voor een vast aantal uren per maand tegen een ongekend lage uurprijs. Bovendien krijg je als clublid leuke voordelen, zoals korting op appratuur, voorrang bij events en workshops, en speciale clubdagen.

DE MEESTE CREATIVITEIT PER M2

the ART of YOU studios is een veelzijdige, all-in-one werkplek voor content creators van elk niveau en ervaring, van amateur tot professionals. Fotograaf, vlogger, of model: voel je welkom, kom langs, en creëer “the ART of YOU”.

STUDIOLICHT

SEE THE LIGHT

ELINCHROM

Daglicht, flitslicht, continulicht – met welk licht je ook wilt werken, the ART of YOU studios heeft het. 4000K werklicht in de hele ruimte. LED flood lights met instelbare kleur en kleurtemperatuur. Supersnelle Elinchrom HD PRO compacts met alle denkbare modifiers. You want light? We got light baby!

THE ART OF YOU STUDIOS

inspirerend

The ART of YOU Studios

is gevestigd op een wel heel bijzondere en fotogenieke locatie: op de droogzolder van een oude leerlooierij buiten bedrijf, in Dongen, Noord-Brabant. In 2020 heeft the ART of YOU de droogzolder stevig gerenoveerd, zonder de unieke, karakteristieke kenmerken te verliezen.

Zo zijn er de tien grote ramen aan weerszijden van de ruimte, waar vroeger de wind doorheen waaide die het leer droogde. In hun nieuwe omgeving bieden deze ramen gedurende de hele dag een mooie, natuurlijke lichtinval, ideaal voor intieme boudoir-fotografie, prachtige portretten, en classy lifestyle en fashion fotografie.

Vandaag de dag is de droogzolder een moderne, van alle gemakken voorziene content creation faciliteit, tegen de achtegrond van een oude industriële omgeving met een prachtige urbex vibe. Volstrekt uniek, en alleen al om die reden een bezoekje waard!

Winkelwagen