fbpx

Leuk dat je langskomt!

The ART of YOU Studios zijn dagelijks te reserveren tussen 08.00 en 23.00 uur. Je kunt de studio per uur reserveren, per dagdeel, of voor een hele dag. Reserveren doe je eenvoudig  middels de kalender op deze pagina:

  1. Kies uit het menu boven de kalender het gewenste aantal uren;
  2. Kies in de kalender je gewenste datum en tijdslot
  3. Klik op je tijdslot. Als het groen wordt, kun je reserveren. Blijft het blauw, dan is iemand je voor geweest. Kies in dat geval een andere tijd / datum.
  4. Vul je naam, email adres en telefoonnummer in.
  5. Vermeld je cameramerk (ivm flitstriggers) en andere opmerkingen of wensen in het daarvoor bestemde vakje.
  6. Klik op bevestigen. Voilá, je reservering is compleet!

Je reservering wordt binnen 24 uur per email bevestigd door ons na controle. Pas na bevestiging is je reservering definitief.

Huurprijzen particulieren en kleine groepen (max 5 personen):

  • Losse huur per uur: € 69,00
  • Huur per dagdeel van 4 uur: € 269,00
  • Huur per dag van 9 uur: € 599,00

Prijzen voor andere tijdslots vind je in het menu boven de kalender. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. 

Huurprijzen commerciële producties en evenementen:

Voor commerciële producties en evenementen geldt vanaf 1/1/2024 een huurtarief van 75,00 per uur exclusief BTW.

Factuur

Van elke huurovereenkomst ontvangt de huurder indien gewenst een digitale en een gedrukte factuur op naam. Wil je een factuur ontvangen, geef dat even aan bij de reservering in het opmerkingen-veld onder de kalender.

Uitloop

Na afloop van je geboekte reserveringstijd heb je altijd 30 minuten de tijd om op te ruimen en je spullen bij elkaar te zoeken, zonder dat de volgende huurder voor je neus staat. Wel zo rustig. Ga je meer dan 30 minuten uitlopen, neem dan even contact op, via 06-11.22.18.82

Ongelukje?

Kan gebeuren. In geval van schade aan de studio, onze apparatuur, meubels, of props, of in het geval van ernstige vervuiling of verdonkeremaning van spullen, zijn we genoodzaakt de kosten voor reparatie of vervanging in te schatten. Deze worden direct aan de veroorzaker van de schade gefactureerd. Het goede nieuws: dit is nog nooit voorgekomen.

Na afloop

Bij the ART of YOU mag je doen alsof je thuis bent – dat betekent ook dat je na afloop de props en apparatuur terugzet op hun plek en eventuele afwas in de vaatwasser zet, en afval in de prullenbak stopt. Op die manier komt de klant die na je komt ook terecht in een nette studio. Zo helpen we elkaar om een toptijd te hebben in de studio.

Zin in?

Kijk hiernaast in de kalender voor beschikbare data, en leg je reservering meteen vast. De rest regelen wij! Tot snel bij the ART of YOU Studios. Wij zetten de koffie vast klaar!

Winkelwagen