fbpx

Leuk dat je langskomt!

The ART of YOU Studios zijn dagelijks te reserveren tussen 08.00 en 23.00 uur. Je kunt de studio per uur reserveren, per dagdeel, of voor een hele dag. Reserveren doe je eenvoudig  middels de kalender op deze pagina, of per email op: rental@theartofyou.net

Huurprijzen

  • Losse huur per uur: € 75,00
  • Huur per dagdeel van 4 uur: € 299,00
  • Huur voor een hele dag (08.00 – 18.00): € 599,00
  • Huur voor een hele dag + avond (08.00 – 23.00): € 799,00

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Borgsom

De huurprijs is inclusief het gebruik van alle aanwezige apparatuur en ruimtes, alsmede gebruik van koffie, thee, en frisdrank. The ART of YOU Studios werkt met een borgsom van €500,– die bij aanvang van de huur gePINd of op factuur voldaan kan worden. De borgsom wordt aan het einde van de huurperiode onmiddellijk aan de huurder teruggestort via een online betaling, met aftrek van de huurprijs. Is de totale huursom hoger dan de betaalde borgsom, dan wordt het restbedrag aan het einde van de huurperiode door de huurder per PIN voldaan.

Factuur

Van elke huurovereenkomst ontvangt de huurder een digitale en een gedrukte factuur op naam.

Korting

Nieuwe huurders huren ter kennismaking het eerste uur gratis, bij een reservering van minimaal 4 uur.

Uitloop

Gaat het langer duren dan gepland? Geen probleem. Als je meer dan 60 minuten uitloop hebt bovenop je geplande huurtijd, dan rekenen we een uurtje extra. Heb je niet meer dan een uur extra nodig, dan krijg je dat uur van ons. Als er direct na jou nog een reservering is, dan laten we je dat weten, zodat je er rekening mee kunt houden.

Ongelukje?

Kan gebeuren. In geval van schade aan de studio, onze apparatuur, meubels, of props, of in het geval van ernstige vervuiling of verdonkeremaning van spullen, houden we de borgsom (gedeeltelijk) in als kostenvergoeding. Het goede nieuws: dit is nog nooit voorgekomen.

Zin in?

Kijk hiernaast in de kalender voor beschikbare data, en leg je reservering meteen vast. De rest regelen wij! Tot snel bij the ART of YOU Studios. Wij zetten de koffie vast klaar!

Scroll to the top the ART of YOU