Oude leerlooierij theARTofYOU

all-in Studio voor fotografie

the ART of YOU Studios

is gevestigd op een wel heel bijzondere en fotogenieke locatie: op de droogzolder van een oude leerlooierij buiten bedrijf, in Dongen, Noord-Brabant. In 2020 heeft the ART of YOU de droogzolder stevig gerenoveerd, zonder de unieke, karakteristieke kenmerken te verliezen.

Zo zijn er de tien grote ramen aan weerszijden van de ruimte, waar vroeger de wind doorheen waaide die het leer droogde. In hun nieuwe omgeving bieden deze ramen gedurende de hele dag een mooie, natuurlijke lichtinval, ideaal voor intieme boudoir-fotografie, prachtige portretten, en classy lifestyle en fashion fotografie.

Vandaag de dag is de droogzolder een moderne, van alle gemakken voorziene content creation faciliteit, tegen de achtegrond van een oude industriële omgeving met een prachtige urbex vibe. Volstrekt uniek, en alleen al om die reden een bezoekje waard!

Office-tafel_detail theARTofYOU

It's all about you

Voel je welkom

The ART of YOU studios heet je welkom, Brabant style. Dus je parkeert je auto gratis en recht voor de deur. Je wordt persoonlijk welkom geheten en vanaf je auto naar de studio begeleid. Heb je grote of zware spullen bij je? Geen punt, we hebben een goederenlift waar praktisch alles inpast, van meubels tot motorfietsen. Vanuit de lift rijd je je spullen zo de set op.

In de studio is het prima toeven aan onze gezellige, grote crewtafel met comfortabele stoelen. Er is een keukenblok dat voorzien is van alle gemakken: een koffiezetapparaat, een waterkoker, een vaatwasser, een SMEG koelkast. Koffie, thee, en ander lekkers vind je in de kast. De koelkast is gevuld met frisdrank, snacks, en water.

De studio beschikt over een eigen toilet, evenals over een photo-editing werkplek met een comfortabele, ergonomische bureaustoel, gekalibreerde schermen, en een WACOM tablet.

De studio wordt verwarmd en gekoeld middels een viertal luchtunits. De temperatuur kun je per ruimte instellen.

Visagieruimte theARTofYOU

Alles onder 1 dak

Visagieruimte

Maar al te vaak hebben wij op fotoshoot-lokaties moeten improviseren met keukentafels en toiletspiegels om een werkplek voor de visagiste of MUAH in elkaar te knutselen. En als je dan eenmaal zit, moet je ook nog voldoende daglicht zien te vangen. Visagie op lokatie is vaak een hele uitdaging

Bij the ART of YOU studios pakken we het goed aan. In samenspraak met professionele visagisten en haarstylisten is de visagieruimte van the ART of YOU studios ruim opgezet, en  ingericht voor zelfs de meest veeleisende MUAHs en modellen. Met high-end PANDA visagiestoelen en kaptafels, een afzonderlijke kleedruimte, een verrijdbaar kledingrek en daglichtlampen bij de kaptafels is de visagieruimte een complete en comfortabele werkplek voor MUAH én model.