fbpx
Nieuwsbrief uitgelichte foto the ART of YOU Club event

ART of YOU Club Netwerk Event

“The day After” 📸

Net bijgekomen van een waanzinnige dag, onze allereerste netwerk event van The ART of YOU Studios. De studio is weer helemaal aan kant gemaakt en gepoetst en je kunt niet meer zien er gisteren uiteindelijk meer dan 50 deelnemers over de vloer zijn geweest.
Veel van onze Belgische vrienden konden er niet bijzijn vanwege verlof, maar nooit gedacht er zoveel mensen zouden inschrijven uiteindelijk.
De studio was er klaar voor, wij waren er klaar voor. Geprobeerd geen detail over te slaan en voor iedereen van deze dag een topdag te maken. Vanaf 12.00 uur druppelde de eerste gasten binnen en werden vriendelijk ontvangen met koffie en thee. Na een kleine rondleiding begon het al snel te kriebelen bij de fotografen en werd er al snel begonnen met fotograferen.
Vanuit Bepretty Models waren een paar dames aanwezig waar fotografen gebruik van konden maken om in de studio of het urbex gedeelte foto’s te maken. Onze grote vriend Wilhelmus Sherpa was er ook en is voor velen een bijzondere verschijning om ook te fotograferen. Sommige modellen kwamen op zichzelf en andere kwamen mee met enkele fotografen. De balans was redelijk verdeeld waardoor iedereen gisteren lekker zijn ding kon doen.
339570197_1193862354648693_5073329363052525131_n
En had je nu even geen zin om te shooten dan kon je lekker wat drinken en ook eten bij de bakfiets van Radim Mazanek. Heerlijke noodles met garnalen, teriyaki beef, chimichurri of gewoon alleen groentjes. Een biertje of een wijntje of gewoon een glaasje fris met of zonder bubbels 😉
En kletsen is er ook maar zat gedaan, leuke contacten zijn gelegd. Er heilig van overtuigd in de toekomst mooie samenwerkingen gaan plaatsvinden na gisteren 📸
 
Voor ons was het een geweldige dag gisteren en hopen alle deelnemers dit ook zo hebben mogen ervaren. Het was voor ons erg moeilijk om iedereen evenveel aandacht te geven en een uitgebreide rondleiding, hier was het een beetje te druk voor helaas.
 
En wat een berg bijzondere deelnemers waren er gisteren. (Neemt nu even de ruimte iedereen te taggen welke in mijn lijst 🫣) Jan Kruize Kasper van der Spoel Martin Bierman Carlis Brown Silke Kuperus Helen Cooper William Aponno Patty van Bekkum Debby Gijselman Frans Van Zon John Bouma Pamela Bakhuizen William Aponno Dafne van der Boon Kim Viergever Miguel Siahaya Jeroen Nieuwstad Geert Langelaan Serge Duursma Greet Pictaz Bennie Kriekaard Frank Coffa Robbie ZancaJano Johannes Berry Aldenhoven Attila Szabo John Van Bree Petra van Bree Miekipedia Ronald Wortel Laura Voeten (en hierna op het gemakje alle mensen die ik een twee drie niet in mijn lijst weet te vinden omdat ze vanuit purpleport, instagram of via de mail hebben ingeschreven en omdat ik bekaf ben na alle voorbereidingen afgelopen week, gisteren en vandaag 😉).

– Vince

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen