fbpx

NIEUW – the ART of YOU Club: de mooiste studio voor de laagste prijs!

We hebben weer wat nieuws: The ART of YOU Club!

Vanaf 1 april zijn wij de voorzitters, penningmeesters, secretarissen en koffiejuffrouwen van de leukste fotoclub van Nederland en omstreken. Uiteraard omdat het onze club is, daardoor wordt ie vanzelf leuk. Maar ook omdat het dé club is voor iedereen die van fotografie houdt. The ART of YOU Club doet alles wat een ‘normale’ fotoclub ook doet, maar dan leuker, gezelliger, geiniger, origineler, beter, gastvrijer, en vriendelijker. Net zoals we altijd alles een beetje anders doen.

Thuisbasis voor the ART of YOU Club is the ART of YOU studios. En daarin schuilt ook meteen wat onze Club uniek maakt. Elk clublid wordt een beetje mede-eigenaar van de mooiste fotostudio van Nederland. Voor een lage maandelijkse contributie die je zelf kunt bepalen, wordt de studio gedurende 3, 8, of 12 uur per maand helemaal van jou alleen. En niet alleen de studio, ook de volle koelkast, de koffie, alle studiolampen en omvormers, de windmachine, de rookmachines en alles wat je verder nog in de studio kunt vinden. 

Door lid te worden van de club huur je de studio voor 25,- tot 33,- euro per uur. En als je ooit een keer in de ART of YOU studios bent geweest, dan weet je dat dat eigenlijk voor niks is. Er zijn drie lidmaatschappen voor de club: Brons, Zilver en Goud. 

  • Met Brons betaal je 99,- per maand en mag je elke maand 3 uur naar keuze gebruik maken van de studio;
  • Met Zilver betaal je 199,- per maand en mag je elke maand 8 uur naar keuze gebruik maken van de studio;
  • Met Goud ben je de koning. Je betaalt 299,- per maand en daarvoor krijg je elke maand 12 uur lang toegang tot de studio. Dat is 25,- per uur. Daarvoor huur je nog geen fiets!

Hieronder vind je de lidmaatschapsopties nog eens op een rijtje:

Club bronze productficheClub silver productficheClub gold productfiche

En dat is nog niet alles, ook al is het al heel veel. the ART of YOU Clubleden krijgen stevige kortingen op shoot events, en nemen GRATIS deel aan de vele workshops die we het hele jaar door organiseren. Zo bouw je aan je netwerk, ontmoet je topmodellen en -fotografen vanuit de hele wereld, maak je de mooiste foto’s, en word je ook nog eens een stuk wijzer / beter in je vak of hobby. En tenslotte organiseren we 4x per jaar een leuke netwerkdag voor alle clubleden. Ook gratis. Dus ja, what’s not to like?

Als Clublid krijg je toegang tot de online en up-to-date studio-agenda. Zoek een datum en tijd, boek het aantal uren dat je nodig hebt, en voilà, de studio is van jou. Zo simpel is het. Het lidmaatschap van de Club betaal je per maand via automatische afschrijving, en is vast voor de eerste 6 maanden. Daarna kun je per maand opzeggen. Maar dat ga je niet doen, want het is veel te leuk! Uren die je niet gebruikt mag je maximaal 1x meenemen naar de opvolgende maand. 

De Club is er voor iedereen die van fotografie houdt, van beginner tot professional, en is dus ook bereikbaar voor TFP- en hobby-fotografen. Als je regelmatig voor je fotografie op zoek bent naar een lokatie, dan is the ART of YOU Club vrijwel zeker de beste oplossing: met heel veel mooie sets die elke paar weken veranderen, met een authentieke industriële UrBex omgeving, met prachtig invallend daglicht, nou ja, you name it, en wij hebben het. Nergens huur je bovendien goedkoper een fotolocatie, en nergens huur je er een die mooier of gezelliger is. Die bestaan namelijk niet. 

Je vindt meer over de club door hier te klikken!

Tot ziens bij the ART of YOU Club!

Vince & Frans

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen